3FM nieuws

3FM Backstage: high tea from hell met Queens of the Stone Age

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Backstage: high tea from hell met Queens of the Stone Age

Met een nieuw album op zak komt Queens of the Stone Age naar Pinkpop afgereisd. Ze zetten een ijzersterk optreden neer, maar voor de échte diehard fans is er meer. Via de 3FM Telefooncel is er namelijk een 3FM Backstage met Josh en zijn bandleden te winnen. Een handjevol 3FM-luisteraars mochten erbij zijn.

3FM Telefooncel

Als je de 3FM Telefooncel ziet op Pinkpop, dan betekent het dat je kan winnen: van een rondleiding backstage tot het ontmoeten van je grote helden. Na het oppakken van de telefoon, het spelen van een quiz en goed bericht van de notaris, kan je geselecteerd worden voor de prijs. Zo ook een high tea from hell met niemand minder dan Queens of the Stone Age.

High Tea From Hell

Een select groepje fans overleeft de spannende wedstrijd en wordt door 3FM-dj Jorien mee backstage genomen. Daar kleden ze zich geheel in stijl van het album In Times New Roman om in romeinse toga's en mogen ze plaatsnemen aan de high tea from hell. En dan is het wachten op de band. Een paar minuten later verschijnen Josh en zijn bandleden in de backstage van 3FM. Voor sommigen fans is het een wederzien en feest van herkenning en voor anderen een eerste ontmoeting. Bekijk de bijzondere beelden hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

button arrow
button arrow
foto: Ben Houdijk

Het optreden

En dan moest het optreden van de band nog beginnen. Queens of the Stone Age knalt er direct in met monsterhit 'No One Knows' en wat volgt is een set vol hoogtepunten in de vorm van oude favorieten en nieuwe liedjes van het album dat nog geen twee dagen oud is. Check hier de recensie van onze vrienden van 3voor12.

foto: Ben Houdijk

foto: Ben Houdijk

3FM x Pinkpop 2023

Met 3FM sta je vooraan op Pinkpop! In het weekend van 16, 17 en 18 juni doet 3FM verslag van het festival in Landgraaf. We zenden optredens uit van o.a. Robbie Williams, Red Hot Chili Peppers en Queens Of The Stone Age. Ook doen 3FM en 3voor12 online verslag van het festival via 3fm.nl, maar ook Instagram, TikTok, Facebook, Twitter en YouTube.

Op NPO 3 doen Vera Siemons, Raven van Dorst en Eva Cleven verslag. Op zaterdag 17 juni
vanaf 22:15 en op zondag 18 juni vanaf 20:10 op NPO 3. Dit jaar is Pinkpop ook weer live te volgen op NPO 2 extra. Vanaf vrijdagmiddag (13:30 uur) tot zondagavond laat (01:00 uur) is daar een driedaags live-marathonverslag van Pinkpop 2023 te zien.

Ster advertentie
Ster advertentie