3FM nieuws

Angelo wint de Solar Weekend Camper Holiday

  1. Nieuwschevron right
  2. Angelo wint de Solar Weekend Camper Holiday

Een titanenstrijd mogen we het zeker noemen, maar Angelo Di Totto is als winnaar uit de Solar Weekend Camper Holiday-arena gekomen. Hij mag met zijn vriendengroep een hele zomer cruisen in de Camper én naar Solar Weekend Festival!

De redactie staat nog vol met allemaal knutselwerken en de mailbox puilt nog uit met MB's aan bijlagen. Het leek wel of heel Nederland die Solar Weekend Camper Holiday wilde. Logisch natuurlijk, want die prijs is su-per vet.

Solar Weekend Camper Holiday

Zeven deelnemers gingen de arena in om te strijden voor een zomer lang de sleutels van de Solar Camper die ze een zomer lang naar het strand, festivals of feestjes kan brengen. Ook zitten er acht kaartjes voor het Solar Weekend Festival bij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Het ontwerp van Angelo

And the winner is... Angelo Di Totto

Helaas kan er - zoals Henny Huisman al zong - maar één de winnaar zijn. Angelo kwam met bovenstaand ontwerp als winnaar uit de strijd. Het thema van Solar Weekend is dit jaar Cinema. Elke 'scène' uit zijn filmpje stond voor een beginletter van een filmclassic: Star Wars, Once Upon A Time In The West, Lion King, Austin Powers en Rambo. Dat maakte samen S-O-L-A-R en zorgde voor de meeste stemmen voor Angelo.

Eervolle vermelding voor Marscha

Het design van Marscha, de nummer twee

Het filmpje van Angelo is natuurlijk prachtig, zie daar maar eens overheen te komen. Toch wist Marscha van Kreij ongelooflijk dichtbij te komen. Haar ontwerp was misschien niet de meest opvallende, maar ze wist wel al haar vrienden op te trommelen om op haar te stemmen. Oh, het flyeren voor winst zal ook niet tegengewerkt hebben.

In ieder geval: Angelo is de winnaar en gaat deze zomer genieten van de camper én een fantastische editie van Solar Weekend. Whoppa!

Ster advertentie
Ster advertentie