3FM nieuws

Zo ga jij gratis naar Pinkpop, Lowlands en veel meer festivals

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Zo ga jij gratis naar Pinkpop, Lowlands en veel meer festivals

Heb jij net misgegrepen in de wervelwind die kaartjes-kopen-voor-je-favoriete-festival heet? Niet getreurd, jij kunt er gewoon gratis naartoe. Huh, Hoe? Nou, door lekker je handen uit de mouwen te steken! Maar waar kun je dan terecht als jij op je favoriete festivals wilt werken? Hieronder krijg je het allemaal eventjes op een rijtje.

Vrijwilliger

Er is één bedrijf dat al het personeel verzorgt voor de evenementen van Mojo: Crew Department. Zij werken bij concerten in de AFAS Live en Ziggo Dome, maar ook op festivals als Pinkpop, Lowlands en Down The Rabbit Hole zoeken ze allerlei soorten personeel. Gelukkig kun jij je ook als vrijwilliger aanmelden! Door bandjes te scannen of bekers te rapen mag jij de rest van het weekend genieten van je favoriete artiesten. Check crewdepartment.nl als dit als muziek in je oren klinkt.

Awareness

Heb jij nogal wat op met de veiligheid van bezoekers? Festivals als DGTL hebben hun eigen Awareness Team. Zij zorgen dat het publiek zorgeloos kan dansen, en als er dan wel iets gebeurt, ze bij jou kunnen aankloppen. Zij worden getraind door instanties als Sexmatters. Na een cursus kun jij daar ook komen helpen. Meer info vind je op Sexmatters.nl.

EHBO

Heb jij affiniteit met het zorgen voor mensen? Dan moet je zeker contact opnemen met het Rode Kruis. In drie maanden word je klaargestoomd om als vrijwilliger te helpen bij festivals als de Zwarte Cross of sport-evenementen zoals de
Marathon van Rotterdam. Check meer info via de website van het Rode Kruis.

Foodtruck

Foodtrucks regelen eigenlijk altijd zelf hun personeel en ja, daar zijn er meer dan genoeg van om uit te kiezen. Mocht het je toch niet lukken om bij die ene burgerbar aangenomen te worden, dan kun je altijd nog doen alsof. Je zou niet de eerste zijn...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM??

Maar de leukste manier is natuurlijk door gewoon stage te lopen bij 3FM, als videostagiair backstage met Niall Horan bijvoorbeeld. Of misschien ben jij meer productieheld of online knaller, meld je aan voor een stage en wie weet loop jij wel met een persbandje te knallen op de festivalweide. Kun jij niet wachten tot de nieuwe stagevacatures van 3FM online komen? Luister dan veel naar de radio en houd onze socials in de gaten en wie weet win jij wel kaartjes voor je favoriete festival. Daar blijft 3FM natuurlijk ook gewoon voor!

Ster advertentie
Ster advertentie