3FM nieuws

Nooit Grappig: dansen in de Dixi

  1. Nieuwschevron right
  2. Nooit Grappig: dansen in de Dixi

Iedereen heeft een hekel aan stinkende Dixi's op festivals, maar met muziek en een lichtshow wordt zo'n toiletbezoek vast een heel stuk aangenamer. Althans, dat denken ze op het Opener Festival in Argentinië.

Het is de grootste schrik van elke festivalbezoeker, maar helaas ontkom je er niet aan: de ronduit smerige toilethokjes. Op een Argentijns festival hebben ze iets bedacht waardoor je toiletbezoek plotseling een stuk aangenamer wordt. Hoewel..

Rhythmical Potties

Zodra je een hokje in stapt, start een lichtshow en hoor je een instrument spelen. Er zijn zeven hokjes met elk een ander geluid en zodra ze alle zeven bezet zijn, 'spelen' ze samen een nummer. Dat is toch om te gieren?

Kak-ofonie

De zogenaamde Rhythmical Potties staan op het Argentijnse Opener Festival, die de muziekmakende wc's presenteren als "an idea that changes a craptastic experience to fantastic." Geloof jij het? Jelmer en Rob vrezen voor een ware kak-ofonie!

- I-Pot
- Op veel sporen opnemen
- Een Dixieband
- Pleelist

Heb jij suggesties voor deze Nooit Grappig? Leef je uit onder dit bericht! En kijk ook even naar dit filmpje van Lowlands 2011...

Rhythmical Potties

Ster advertentie
Ster advertentie