3FM nieuws

Volbeat op Pinkpop 2022: "We always give it the full 100%"

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Volbeat op Pinkpop 2022: "We always give it the full 100%"

Na 11 jaar is het eindelijk weer zover: Volbeat op Pinkpop! De Deense rockmachine is zonder twijfel vol op stoom anno 2022. Volbeats nieuwe album Servant of the Mind barst van de energie en bevat de meest aanstekelijke, hard rockende en melodieuze songs die zanger-gitarist Michael Poulsen en zijn mannen ooit opnamen. 3FM-dj Sander sprak Michael vlak voor het optreden van de band op de zondag van Pinkpop.

Laatste show van de tour

Met hun show op Pinkpop, eindigt Volbeat de tour. Wekenlang is de band non-stop op tour geweest, en na deze show nemen ze een welverdiende pauze van 3 maanden: "Sommige bandleden zijn in hun hoofd al thuis, maar toch proberen we keer op keer weer de volle 100% te geven."

Wel kijken ze er echt naar uit om weer thuis te zijn, ze eindigen de tour dan ook niet met een ritueel, zoals een etentje, of een afscheidsmoment. Na zo'n lange tijd met elkaar op pad, willen ze gewoon naar huis.

Na 3 maanden rust, komen er wel weer nieuwe tourdata aan! En deze worden binnenkort aangekondigd.. Check hier het volledige interview:

Ster advertentie
Ster advertentie