3FM nieuws

Hunting The Robot en The Benelux 3FM Serious Talent

  1. Nieuwschevron right
  2. Hunting The Robot en The Benelux 3FM Serious Talent

Domien maakte woensdagavond 8 januari bekend dat Hunting The Robot en The Benelux uitgeroepen zijn tot 3FM Serious Talent en op Noorderslag spelen.

Hunting The Robot en The Benelux zijn beiden uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. En alsof dat nog niet genoeg is spelen deze twee bands ook nog op 18 januari op het Serious Talent-podium op Noorderslag in Groningen.

Hunting The Robot is 3FM Serious Talent

De Eindhovense indierock band Hunting The Robot bestaat uit Elvin, Gijs en Lloyd. Het trio bracht in 2011 een EP en single uit, maar daarna werd het rustig rondom de band omdat ze hard werkten aan hun debuutalbum.Naast Foals en Yeasayer wordt de band ook erg geïnspireerd door Fela Kuti. Deze Afrikaanse vibes hoor je dan ook goed terug op hun debuut LP die begin 2014 uit komt.

>> Meer info Hunting The Robot is 3FM Serious Talent

The Benelux is 3FM Serious Talent

Een vierkoppige band met een vintage sound.The Benelux speelt door hun langdurige samenwerking zeer stabiele sets. Hun zeer dansbare, energieke en warme songs staan als een huis. Tracks met een begin, midden en einde. Live zijn ze nog beter dan op de plaat, zoals het hoort. Met het nummer 'I Don't Dance Enough' is de band uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

>> The Benelux is 3FM Serious Talent

The Benelux en Hunting The Robot op Noorderslag

The Benelux en Hunting The Robot reizen op zaterdag 18 januari allebei af naar Groningen. Daar spelen de bands op het Serious Talent-podium op Noorderslag.

Ster advertentie
Ster advertentie