3FM nieuws

Wijnand over The War On Drugs in de Ziggo Dome: "Ongeëvenaard"

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Wijnand over The War On Drugs in de Ziggo Dome: "Ongeëvenaard"

Ook The War On Drugs mocht eindelijk na hun gedwongen corona-afwezigheid weer optreden in Nederland. Vrijdagavond 22 april stond de band van Adam Granduciel in een volle Ziggo Dome en natuurlijk was onze eigen superfan 3FM-dj Wijnand Speelman erbij.

De setlist

Alle publieksfavorieten kwamen voorbij, zoals 'Red Eyes', 'Under The Pressure', 'Thinking Of A Place', 'Pain', en te verwachten als nieuwe publieksfavoriet van het nieuwste album zoals ex-3FM Megahit 'I Don't Live Here Anymore' en 'Living Proof'.

Wijnand over het optreden

"De magie van The War On Drugs is dat ze je in hun set, die meer dan 2 uur duurt, binnen 20 minuten in extase brengen. Iedereen lijkt op z’n eigen manier te dansen en te genieten van de muziek: het draait om niets anders. Geen beelden op grote schermen van de zanger, geen spotlight om iemand duidelijk uit te lichten, het gaat om de band als geheel en de muziek de ze maken. Iedereen voelde dat en was tot de laatste noot aan het genieten. Ongeëvenaard."

foto: Ben Houdijk

foto: Ben Houdijk

Meer The War On Drugs?

Krijg je nou geen genoeg van The War On Drugs of was je er gisteren niet bij en moet je ze nu live zien? De band komt aankomende zomer nog twee keer deze kant op. Voor een optreden op Down The Rabbit Hole op 3 juli en voor een bezoekje aan onze zuiderburen tijdens Rock Werchter in het weekend van 30 juni.

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie