3FM nieuws

Audio Adam live bij Mi-Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Audio Adam live bij Mi-Giel

Voormalig 3FM Serious Talent Audio Adam stond vrijdagmorgen 29 maart live op De Speelplaats bij Michiel.

Audio Adam is een Groningse band bestaande uit Tjerk Koekkoek, Jasper Dijkstra, Ronald Maas en Robert-Jan Zigterman. Ze werden in augustus 2011 3FM Serious Talent en bouwden als voorprogramma van bands als Go Back To The Zoo en Scouting For Girls een sterke livereputatie op. Voor hun debuutalbum This Is Our Home, dat ze in het najaar van 2012 uitbrachten, werkten ze met producer Guido Aalbers (Miss Montreal, Bertolf).

Domien primeurt single Audio Adam

Domien had de primeur van Audio Adams nieuwe single 'City Of Sins' en verkoos het nummer ook al tot zijn Song of the Week. Hij zei over het liedje: "Als het aan mij ligt kun je hun nieuwe single 'City of Sins' binnenkort dromen! Een lekker liedje van een band waar we trots op mogen zijn."

Audio Adam live bij Giel

De Groningers stonden zondagavond 24 maart nog op De Speelplaats bij Jim Vorwald, die het programma van Barend & Wijnand overnam. Ze waren vrijdagmorgen 29 maart weer te gast bij 3FM. Bij Michiel, die de ochtendshow van Giel overnam, speelden ze 'City Of Sins' en een cover van de folkpophit 'Ho Hey'. Beelden volgen zo snel mogelijk!

Audio Adam - 'City Of Sins'

Audio Adam covert The Lumineers

Audio Adam - 'Hands Of Me'

Audio Adam gaat 24 uur lang muziek maken

Ster advertentie
Ster advertentie