3FM nieuws

Kane neemt break van een jaar

  1. Nieuwschevron right
  2. Kane neemt break van een jaar

De mannen van Kane laten weten dat ze in 2014 niet met de band bezig zullen zijn.

Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen van Kane schrijven op hun bandsite dat ze een jaar pauze nemen. "Hallo iedereen, wij willen jullie laten weten dat we hebben besloten om in 2014 een pauze te gaan inlassen om even een tijdje wat andere dingen te doen, waar we anders voor het 15e jaar weer niet aan toekomen."

Dinand en Dennis nemen gas terug

Ze zitten nu midden in een top jaar en zien zichzelf als een stelletje mazzelaars, maar toch vinden ze het na bijna 15 jaar doorknallen tijd om eens niet alleen met Kane bezig te zijn. De 13 nagenoeg uitverkochte Come Together clubshows die Kane eind van het jaar geeft, zullen dan ook voorlopig de laatste optredens van de band zijn.

"Met Kane is het met alles plankgas. Altijd. Wij denken dat het goed is om een pauze te nemen. Even los, niet zo zeer van elkaar en de rest van de band omdat dat zo nodig zou zijn, maar wel even los om tijd te hebben om wat dieper op andere dingen in te kunnen gaan en daarna weer te kijken wat dat muzikaal op gaat leveren."

De mannen van Kane houden je op de hoogte

Dinand en Dennis blijven hun fans het komende jaar wel op de hoogte houden en ze beloven dat deze pauze niet het einde van de band betekent.

"Natuurlijk blijven we jullie, onze fans & followers zeker wel on line op de hoogte houden van wat we aan het uitspoken zijn. Uit het oog is zeker niet uit het hart, dat is wederzijds, dat weten we. Dit is even het juiste om te doen voor nu. Don’t worry. We’ll be back!"

Ster advertentie
Ster advertentie