3FM nieuws

Demissionair minister Van Bijsterveldt opent eindexamenjournaal

  1. Nieuwschevron right
  2. Demissionair minister Van Bijsterveldt opent eindexamenjournaal

Demissionair minister Van Bijsterveldt opent maandagmorgen 14 mei om 8.00 uur het Eindexamenjournaal van NOS op 3.

200.000 middelbare scholieren beginnen op 14 mei met hun eindexamen. Speciaal voor hen zendt 3FM in samenwerking met NOS op 3 ook dit jaar weer het Eindexamenjournaal uit. Demissionair minister van Onderwijs Marja van Bijsterveldt komt even voor 8.00 uur bij Giel langs, waarna zij het eerste Eindexamenjournaal van dit jaar voorleest.

Minister geeft stokje door

Demissionair minister Van Bijsterveld geeft daarna het stokje door aan nieuwslezers Jozephine Trehy en Onno Beukers. NOS op 3 verzorgt dagelijks drie bulletins van het Eindexamenjournaal op 3FM om 8:00, 13:00 en 18:00 uur.

Bloggen tijdens de eindexamens

Er zijn onder de examenkandidaten diverse scholieren die over hun examentijd bloggen. De 17-jarige Jemima houdt haar ervaringen bij door middel van een blog en voor NOS op 3 is Yannick verslaggever in Berlijn om te vertellen hoe scholieren in Duitsland het examen beleven.

Blijf op de hoogte!

Ben jij om 8.00, 13:00 en 18:00 uur net hard aan het leren en wil je liever in je eigen tijd even lezen wat voor nieuws er is? Dan kan dat natuurlijk ook gewoon. Hou onze twitter @3FMeindexamen of Facebook facebook.com/eindexamen dan in de gaten!

Ster advertentie
Ster advertentie