3FM nieuws

Eminem aangeklaagd door dakloze man

  1. Nieuwschevron right
  2. Eminem aangeklaagd door dakloze man

Man beweert een commercial van Eminem bedacht te hebben en eist 9 miljoen dollar van de rapper.

Eminem heeft een claim van 9 miljoen Amerikaanse dollar aan zijn broek hangen vanwege de ‘Born Of Fire’ reclame die hij afgelopen jaar voor een automerk opnam. Een Amerikaanse man zonder vaste woon- of verblijfplaats zegt dat de rapper het idee voor de reclame van hem heeft gestolen.

Uit eten met Christina Aguilera

Volgens NME heeft de dakloze man genaamd Stephen Lee Pieck de zaak eerder deze maand ingediend. Pieck beweert dat hij in september van 2010 uit eten was met Christina Aguilera en haar toenmalige man Jordan Bratman. De zangeres belde aldus Pieck tijdens het eten met Eminem en gaf hem vervolgens de telefoon, waarna hij de rapper het idee zou hebben verteld.

Man eist 9 miljoen dollar van Eminem

Pieck wil veel geld zien van de rapper, blijkt uit zijn handgeschreven claim: "I want the court to reward me a judgment in the amount of $9 million. I designed every aspect of the commercial and the commercial was stolen from me. In addition, I did not receive compensation in monetary terms for the work I did."

De commercial werd afgelopen jaar voor het eerst getoond tijdens een van de grootste sportevenementen in Amerika; de Super Bowl.

Ster advertentie
Ster advertentie