3FM nieuws

Marilyn Manson wil paparazzi te slim af zijn

  1. Nieuwschevron right
  2. Marilyn Manson wil paparazzi te slim af zijn

Marilyn Manson wil niet graag op de foto en schrijft daarom heel groot "FUCK" op z'n gezicht. Heel effectief was zijn actie niet.

Marilyn Manson is op het podium een opvallende verschijning, maar ook naast het podium valt hij op. En alsof dat nog niet genoeg is schrijft hij tegenwoordig ook nog eens heel groot "FUCK" op zijn gezicht.

Geen begrip voor Mansons "FUCK" actie

Foto's van de shock-rocker met het scheldwoord op z'n gezicht kwamen op roddelwebsite's te staan. Er wordt vol onbegrip gereageerd want mensen snappen niet waarom iemand "FUCK" op z'n gezicht zou schrijven.

Marilyn Mansons actie verklaard

Veel onbegrip dus, tot daar 11 augustus een post op forum website Reddit kwam. Tijdens een security check bij de douane verontschuldigde Marilyn zich tegen omstanders dat het scheldwoord niet naar hen gericht was maar naar de paparazzi.

De shock-rocker hoopte dat de fotografen hun foto's niet zouden kunnen verkopen door de aanwezigheid van het scheldwoord. Effectief was de actie niet. Foto's van Marilyn mét scheldwoord zijn door websites en roddelbladen wel degelijk aangekocht.

Ster advertentie
Ster advertentie