3FM nieuws

Sander recenseert 30, het nieuwe album van Adele

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Sander recenseert 30, het nieuwe album van Adele

Het is weer tijd voor nieuwe muziek én een nieuwe recensie van 3FM-dj Sander Hoogendoorn. Tijdens de ochtendshow neemt hij je mee door de tracks van het nieuwe album van Adele. De bekende geluiden van de zangeres komen voorbij, maar er blijken toch ook nummers tussen te zitten met een sound die Sander bekend voorkomt van andere artiesten.

"What the fack is er met Adele aan de hand?"

De eerste drie tracks worden snel afgebroken. Deze geven de bekende sound van Adele weer, met onder andere het nummer 'Easy On Me' die al in de hitlijsten te horen is. Vanaf track 4 begint Sander andere artiesten in haar nummers te herkennen. Een vrolijk, maar ook een beetje gek, deuntje begint te spelen waarop Sander een verbaasd gezicht trekt. "Dit vind ik leuk, een beetje Ronnie Flex."

Dit is dan ook niet het enige nummer waarin de radio-dj een andere artiest herkent. In het begin van track 5 is een electronisch deuntje te horen, "Een soort Flume." Dit wekt ook de nodige verbazing op. "What the fack is er met Adele aan de hand?’’

Huh, Oasis?

Track 6 begint met vrolijk gitaarspel, wat Sander direct aan een ander nummer doet denken. Uit volle borst wordt er meegezongen: "Cause maybe, you're gonna be the one that saves me." Ook de titels blijven niet onopgemerkt, track 7 heet namelijk 'I Drink Wine'. "Nou, dat is te horen ja."

Track 7 begint met een interlude, met de toelichting dat dit een tussenstuk betekent. Dit wordt niet gewaardeerd en met een "Sla 'm ook effe over," gaan we door naar de volgende track. Na deze kort geluisterd te hebben, zijn we bij track 9 aangekomen.

'Hold Oooooooooooon'

Opnieuw is de titel van het lied 'Hold On' een opmerkelijke toevoeging. Adele begint de track met een lange noot. "Ze houdt 'm ook heel lang aan, leuk hè? Leuk effect." De laatste twee tracks, waarvan de titels suggereren dat het over liefde gaat, worden nog kort afgespeeld om af te sluiten met een "Hallelujah".

Een mix aan emoties, met invloeden van verschillende artiesten, maar ook de normale sound die we van Adele gewend zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie