3FM nieuws

3voor12: Laatste dag om te stemmen op jouw Song van het Jaar!

  1. Nieuwschevron right
  2. 3voor12: Laatste dag om te stemmen op jouw Song van het Jaar!

Wat zijn nou echt de tien allerbeste tracks die dit jaar uitkwamen? Zijn het ook echt de nummers die je het meest op de radio hoorde? Of is het toch die ene tracks die je allerbeste festivalweekend van dit jaar samenvat. Welke reden je ook hebt, tot vanavond 23:57 uur heb je nog de tijd om jouw stem uit te brengen.

Genomineerde Kenny B op Into The Great Wide Open. Foto door Timo Pisart

Je persoonlijke top tien

Met 290 tracks die de voorselectie hebben gehaald, is het al een flinke lijst met genomineerden. Maar in feite is de lijst natuurlijk oneindig groot. Je mag immers net zo goed een lijst met tien eigen keuzes aanleveren. Per track kan je ook nog aangeven waarom je het nummer het allerbest vindt. Dat kan een herinnering zijn, of simpelweg een uitleg waarom die track nou precies beter is dan alle andere tracks die dit jaar uit kwamen.

Dossier Song van het Jaar

Natuurlijk helpt 3voor12 je ook een beetje op weg. We hebben ondertussen een fors dossier opgebouwd, vol met Song Stories waarin artiesten zelf hun grootste hits uitleggen. Hoe kwamen Mø en Major Lazer elkaar eigenlijk tegen, waar gaat Christine van Christine & The Queens nou eigenlijk over, en hoelang schaafde Mark Ronson aan zijn 'Uptown Funk'?

Daarnaast hebben we bijvoorbeeld ook verschillende DJ's gevraagd naar wat volgens hen echt dé bangers op de dansvloer waren, afgelopen jaar. Het hele dossier met alle verhalen over de Song van het Jaar vindt je op 3voor12.nl, direct stemmen kan hier. En als je bij de bekendmaking van de Song van het Jaar wil zijn, 11 december in TivoliVredenburg, kan je je hier aanmelden voor de gastenlijst.

Ster advertentie
Ster advertentie