3FM nieuws

3FM-dj Jorien verrast huilende P!nk-fan alsnog met kaarten voor Pinkpop

foto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Jorien verrast huilende P!nk-fan alsnog met kaarten voor Pinkpop

Dit hele weekend neemt 3FM je mee naar Pinkpop en hoef je niks van je favoriete artiesten te missen. Maar als échte fan wil je er natuurlijk fysiek live bij zijn. En met een beetje hulp van 3FM en de luisteraars sta je écht vooraan op Pinkpop dit weekend. 3FM-dj Jorien kreeg namelijk een app'je van P!nk-fan Heidi die geen kaarten kon betalen voor het festival. Wat volgde was de verrassing van haar leven...

Gratis naar Pinkpop

Hoe fan je ook bent van een artiest, je hebt niet altijd de (financiële) mogelijkheden om ze live te zijn. Dat geldt ook voor 3FM-luisteraar Heidi. Ze woont dichtbij het festival in Landgraaf waar haar grote idool P!nk vanavond optreedt, maar een kaartje kon ze helaas niet betalen. Een bericht dat luisteraar Karlijn aan het denken zet. Ze stuurt meteen een berichtje naar de studio van 3FM met het bericht dat ze nog 4 kaartjes over heeft en ze graag aan Heidi zou willen geven. Gratis en voor niets!

"Hier heb ik geen woorden voor"

Daarna is het aan Jorien om Heidi op 3FM te bellen met dit fantastische nieuws. "Geven?" zegt Heidi vol ongeloof. "Wauw hier heb ik geen woorden voor. Dus ik mag vanavond naar P!nk?" Jorien geeft nogmaals de bevestigende woorden: "Je mag vanavond naar P!nk, Heidi." Het leidt tot tranen en één en al geluk bij Heidi. Luister het mooie fragment hieronder terug.

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie