3FM nieuws

3FM BPM dit weekend

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM BPM dit weekend
Dans dit weekend het klokje rond van zeven tot zeven met 3FM BPM! Zaterdagavond begint de dansmarathon met Don Diablo die zondagochtend eindigt met DJ Vanbellen. Daar tussendoor komen we ook nog eens live uit Rotterdam!{l}Edwin Diergaarde{/l} ontvangt in zijn dance programma {l}Ministry of Beats{/l}: Don Diablo, Dolphin en Tom de Neef. Verder geeft Edwin kaarten weg voor de album launch van Reflections, het nieuwe album van Paul van Dijk. Dit exclusieve feest vindt op 16 oktober 2003 in Amsterdam plaats. Paul van Dijk draait daar ook een uitgebreide set die op zaterdag 18 oktober 2003 in Ministry of Beats te horen zal zijn. Na Edwin is het tijd voor 3VOOR12BPM met {l}Job de Wit{/l}.

{l}Dancetination Live{/l} neemt het stokje over vanuit club OffCorso in Rotterdam. De twee Belgische DJ’s Leroy en Prinz zullen hun opwachting maken. DJ Prinz zal live bijgestaan worden door percussie speler Nico Lombardi. Kaarten voor dit feestje kunnen je winnen bij Edwin Diergaarde in Ministry of Beats.

Daarna wordt het feest voortgezet in {l}Weekender{/l}. {l}Mick Boskamp{/l} heeft dit keer Dj Matthew Dekay aan zijn zijde. Naast dance-tracks zijn er ook een aantal interviews te beluisteren, o.a. met de Engelse Omid 16 B. Deze DJ komt op 18 oktober 2003 naar Nederland en wil graag nog ergens draaien! (suggesties naar mick@bnn.nl) Ook hoor je een interview met Joost van Bellen, die vertelt waarom hij in het laatste uur van Weekender voor een wel heel aparte mix heeft gekozen. Ook komt het seksleven van Matthew Dekay ter sprake!
Ster advertentie
Ster advertentie