3FM nieuws

Volbeat, Motörhead en Rammstein op FortaRock XL

  1. Nieuwschevron right
  2. Volbeat, Motörhead en Rammstein op FortaRock XL

De eerste namen voor de vijfde editie van FortaRock XL zijn bekend gemaakt. Volbeat, Motörhead en Rammstein zijn er in elk geval bij!

We wisten al dat de Duitse metalmachine Rammstein volgend jaar op het podium van FortaRock XL staat. Maar de organisatie heeft vrijdag 23 november nog meer namen bekendgemaakt! Volbeat, Motörhead, Hatebreed, Enslaved en Delain zijn toegevoegd aan het lijstje.

Volbeat op FortaRock XL

FortaRock XL bestaat volgend vijf jaar en dat moet natuurlijk groots gevierd worden! De Deense Volbeat komt, met een nieuw album op zak, voor het eerst sinds 2007 weer optreden in Nijmegen. Het festival moet natuurlijk ook gepast afgesloten worden. Daar zorgen die Herren von Rammstein voor.

Motörhead, Lemmy Kilmister en meer op FortaRock XL

Verder kunnen festivalgangers losgaan op de muziek van Motörhead, Lemmy Kilmister, metalcoregiganten van Hatebreed, de progressieve blackmetalband Enslaved én de Nederlandse rockformatie Delain.

3FM Presents: FortaRock XL

FortaRock XL vindt zaterdag 1 juni 2013 plaats in het Goffertpark in Nijmegen. Wil jij dit festival sowieso niet missen? De kaartverkoop is al begonnen en natuurlijk geeft 3FM ook kaarten weg!

>> Win kaarten 3FM Presents: Fortarock XL

Giel maakt namen bekend FortaRock XL

Giel maakte vrijdagochtend 23 november live radio vanuit het clubhuis van Kane. Hij maakte de nieuwe namen voor FortaRock XL meteen bekend. Check het fragment hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie