3FM nieuws

Bekijk docu over nieuw album van Editors

  1. Nieuwschevron right
  2. Bekijk docu over nieuw album van Editors

Het nieuwe album van Editors komt 28 juni pas uit, maar je kunt de exclusieve docu over het album hier nu al bekijken!

The Weight Of Your Love, het nieuwe album van Editors ligt pas op 28 juni in de schappen, maar voor die tijd kun je ook al wat nieuw materiaal verwachten. Tom Smith vertelde donderdag 23 mei bij Giel ook al over het nieuwe album, maar met onderstaande docu ben je helemaal op de hoogte.

Bekijk docu van Editors over nieuw album

De 30 minuten durende documentaire over de totstandkoming van The Weight Of Your Love kun je hier alvast exclusief bekijken. De docu is opgenomen in Nashville tijdens de opname van het album. Saillant detail is dat je zelfs kunt volgen hoe de band het vertrek van ex-gitarist Chris Urbanowicz bespreekt en de nieuwe bandleden Justin Lockey en Elliot Williams overweegt. Een betere introductie voor het album is bijna niet mogelijk.

Livestream concert Editors in Berlijn

Voor een echt voorproefje van het nieuwe album moet je maandag 24 juni rond 21.00 uur klaarzitten want dan mogen we het concert van Editors vanuit Postbahnhof in Berlijn live streamen. Dan spelen de mannen ook een aantal nieuwe nummers.

Maar dit is nog niet alles, vanaf maandagochtend 24 juni om 10.30 uur is het hele nieuwe album The Weight Of Your Love van Editors te beluisteren via iTunes.

Documentaire Editors

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Editors in Gashouder, Ziggo Dome en op Lowlands

Op 8 juli staat Editors in een uitverkochte Gashouder in Amsterdam en eind augustus staan ze op een wederom uitverkochte Lowlands. Maar gelukkig zijn er wel nog kaarten voor Editors in Ziggo Dome op 24 oktober 2013.

Ster advertentie
Ster advertentie