3FM nieuws

Nielson live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Nielson live bij Giel

Giel en Nielson gaan way back en vonden het tijd om weer 's bij te praten.

Inmiddels is Nielson al veel meer dan een deelnemer van het programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland, waar Giel in het seizoen dat Nielson mee deed, fungeerde als jurylid. Nielson scoorde al een paar hits met 'Beauty And The Brains', 'Hoe' en 'Sexy Als Ik Dans'. In de twee jaar dat hij actief is heeft hij bewezen dat hij een artiest is die niet zomaar van de ether verdwijnt. Dit gaat hij groots vieren op 12 maart in de Heineken Music Hall.

Weet Je Wat Het Is

Aldaar zal Nielson zijn eerste grote concert geven onder de naam Weet Je Wat Het Is: Een Hele Avond Hits. Natuurlijk laat hij zijn eigen nummers horen, maar hij laat het publiek ook genieten van covers. En alsof dat nog niet genoeg is, organiseert hij ook nog een grote afterparty. Want hé, een goede avond heeft een after nodig.

Sterrenstof

Recentelijk heeft Nielson samen met onder andere Guus Meeuwis het nummer 'Sterrenstof' van De Jeugd Van Tegenwoordig opgenomen voor het verzamelalbum De Jeugd Vertegenwoordigd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nielson live bij Giel

Op De Speelplaats zocht Nielson het in een andere hoek. Hij gaf maandag 1 februari een Nederlandse draai aan het nummer 'Beautiful Day'.

Vier dagen later (op vrijdag 5 februari) was Nielson weer te gast bij Giel en coverde hij 'Sorry' van Justin Bieber, TOF!

En als klap op de vuurpijl liet hij ook nog 'Mannenharten' horen.

Ster advertentie
Ster advertentie