3FM nieuws

Juice WRLD plotseling overleden op 21-jarige leeftijd

  1. Nieuwschevron right
  2. Juice WRLD plotseling overleden op 21-jarige leeftijd

Vorig jaar stond hij op WOO HAH! en dit jaar nog op Lowlands: de 21-jarige Juice WRLD. Vanmiddag kwam het tragische en schokkende nieuws naar buiten dat hij overleden is. Juice WRLD, ofwel Jared Higgins, werd onwel op het vliegveld van Chicago en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Al kort daarna overleed hij, nog zonder bekende doodsoorzaak.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj Vera belt tijdens haar uitzending met hiphopjournalist Charisa Chotoe. Op de vraag wat voor artiest Juice WRLD was, vertelt zij: "Emotioneel en openhartig, met veel donkere teksten over o.a. zijn gebroken hart of over drugsgebruik. Pas sinds een jaar heeft hij een hele grote fanbase, ook in Nederland. Hij was iemand waar we nog heel veel van moesten horen." In zijn track 'Legends' rapt hij: "What's the 27 Club? We ain't making it past 21." Een bizarre gedachte dat zijn tekst werkelijkheid is geworden.

Luister het hele gesprek hier terug.

Hartverscheurend

NBC reikte eerder dit jaar de prijs uit aan de rapper, voor 'Beste Aankomende Artiest'. Jared scoorde verschillende hits waarmee hij is doorbrak, waaronder de onontkoombare track 'Lucid Dreams' uit 2018. Deze is op YouTube al bijna 400 miljoen keer bekeken. Er is geen twijfel over mogelijk dat deze ster groter dan groots zou worden - en ons veel te vroeg verlaten heeft.

"I won't let you forget me."

- We sure as hell won't.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie