3FM nieuws

Mysterie opgelost: wie zingt die '1,2,3,4' in 'Muchas' van Myd?

  1. Nieuwschevron right
  2. Mysterie opgelost: wie zingt die '1,2,3,4' in 'Muchas' van Myd?

Uno! Dos! Tres! Cuatro! Dansen met je kadaver! 'Muchas' van Myd ft. Cola Boyy draaien we al een aantal weken op 3FM, maar daarmee ontstond ook een nieuw mysterie. Wie zingt dat gezellige Spaans nou?

Nazomer in een liedje

3FM-dj Herman Hofman ontdekte het liedje een tijdje terug, toen hij gezellig door de Spotify-lijst van Martin Garrix aan het scrollen was. Hij vond 'm meteen leuk en is 'Muchas' dus ook gaan draaien in zijn show.

Herman: "Het klinkt als nazomer in een liedje, het heeft zo'n ondergaande zon-gevoel. Echt heel lekker. Een beetje melancholisch ook, waardoor je aan het einde toch geneigd bent om een truitje aan te trekken omdat de zon echt onder is. Mooi man. En het is nog een aardige gozer ook!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op onderzoek uit

Maar goed, om even terug te komen op de vraag. Wie zingt die 'uno, dos, tres, cuatro' nou? Het is niet Myd, niet Cola Boyy en ook geen sample. Maar wie zong het dan wel in?

Na wat zorgvuldig Insta DM-gestalk van Hermans kant blijkt het te gaan om een Mexicaans kindje. De zoon van een stel dat elkaar heeft ontmoet via de Facebook-pagina van Myd, no joke! Hij sprak het in op z'n iPhone, stuurde het naar Myd en die knalde het meteen door in 'Muchas'. Opgeloooost!

Meer nieuwe muziek?

Dat vind je in de 3FM Now Playing! Abonneren kun je leren...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie