3FM nieuws

Nieuwe EP voor Jack and the Weatherman

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe EP voor Jack and the Weatherman

3FM Serious Talent Jack and the Weatherman hebben een nieuwe EP! En deze promoten zij op een wel héél bijzondere wijze...

De nieuwe EP Homewards van Jack and the Weatherman wordt op zaterdag 18 april gereleased in Patronaat. Ter promotie doen zij aansluitend een fietstour van 300 kilometer in zeven dagen. Dat is niet mis én toch heel leuk. Extra goed nieuws: ze komen in die week ook nog langs bij Domien en Giel!

Fietstour

Je hebt het goed gelezen: 300 kilometer in zeven dagen. Jack and the Weatherman stappen op de fiets en maken een symbolische tour van hun geboorteplaats Emmen naar hun huidige woonplaats in Haarlem. Bepakt met gitaren en merchandise fietsen zij van maandag 20 april tot en met maandag 27 april door het land!

"Tijdens 3FM Serious Request is ons huiskamerconcert voor 1150 euro geveild. Daarom leek het ons een goed idee om 5 huiskamerconcerten online en via andere mediakanalen weg te geven in ruil voor slaapplekken!" - Jack and the Weatherman

EP release

Voordat de mannen aan de fietstour beginnen, organiseren zij eerst nog een feestje voor hun vers-van-de-pers EP Homewards. Hieronder de feiten op een rij, mocht je nog niet naar de winkel zijn gerend voor een kaartje!

  • Wanneer: Zaterdag 18 april
  • Waar: Patronaat Haarlem
  • Deuren open: 20:00 uur
  • Aanvang show: 20:30 uur
  • Tickets via de bekende verkooppunten

Jack and the Weatherman komen op donderdag 23 april tussen 19:00 - 22:00 uur langs bij Domien en op vrijdag 24 april tussen 06:00 - 10:00 uur bij Giel.

Ster advertentie
Ster advertentie