3FM nieuws

Bekijk hier de nieuwe interactieve clip van Max Meser

  1. Nieuwschevron right
  2. Bekijk hier de nieuwe interactieve clip van Max Meser

Vorige week bracht Max Meser de single ‘One Day’ uit, nu is daar ook de bijbehorende videoclip. Een heel bijzondere, want de clip is volledig interactief. Bekijk hem hier als allereerst.

“We hebben eigenlijk zes videoclips voor één nummer gemaakt, ieder op een verschillende locatie, van Paradiso tot de Amsterdamse grachten. Je kunt zelf naadloos tussen de clips schakelen, maar de clips staan ook op zichzelf waardoor ze ook alle zes los te bekijken zijn,” aldus Vlafilms, die de video produceerden. Of je schakelt of blijft kijken, Max speelt onverstoorbaar door - in stijl natuurlijk - zoals we van hem gewend zijn. De clip is alleen te bekijken op een speciale site, dus klik snel op de link hieronder.

>> BEKIJK DE VIDEOCLIP HIER

Onzekerheid

In ‘One Day’ mijmert de Spaans-Nederlandse zanger over wat de toekomst hem nog zou kunnen brengen. Wat voor dagen zouden er nog komen? Deze nieuwe videoclip is de perfecte vertaling van deze onzekerheid, waarin de kijker bepaalt hoe deze dag er uit komt te zien.

3FM Awards

Vorig jaar kwam Max Meser’s eerste single 'Weak for Love' uit. De single werd uitgelicht in de Spotify Spotlight campagne en werd getipt als talent voor 2016 door onder andere 3voor12 en NRC. Zijn debuutalbum ‘Change’ komt uit op 8 april. Max Meser begint zijn clubtour op 6 april met zijn album releaseshow in Paradiso. Wil je Max eerder zien optreden? Kom dan maandag 28 april naar de 3FM Awards in Tivoli/Vredenburg in Utrecht. Tickets koop je HIER.

Meer lezen

>> 33 vragen aan Max Meser
>> De naam Max Meser ga je in 2016 vaak horen

Ster advertentie
Ster advertentie