3FM nieuws

Chaos bij concert van Louis Tomlinson in Ziggo Dome

foto: Marcel Krijgsmanfoto: Marcel Krijgsman
  1. Nieuwschevron right
  2. Chaos bij concert van Louis Tomlinson in Ziggo Dome

Gisteravond stond Louis Tomlinson, voormalig lid van One Direction, in de Ziggo Dome. De show was onderdeel van zijn Faith In The Future wereld tour. De 31-jarige zanger is voor vele hun idool, maar de show verliep niet helemaal vlekkeloos.

Fans staan dagenlang in de rij

Voor vele is Louis Tomlinson een idool. Voormalig One Direction-lid heeft inmiddels 2 albums uitgebracht en hits met Bebe Rexha en Steve Aoki op zijn naam.

Zondagavond stond hij in de Ziggo Dome, maar op vrijdag lagen er al mensen in de rij. Dit is natuurlijk niet de eerste keer dat dit gebeurt, denk aan Harry Styles in de Arena afgelopen juni, maar het lijkt wel steeds vaker en veel langer van tevoren te gebeuren. De fans hadden hierbij een systeem dat ze zich een paar keer per dag moesten melden bij de Ziggo Dome.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Louis loopt boos weg van het podium

De show verliep zoals eerder gezegd niet vlekkeloos. De show werd 2 keer stilgelegd omdat fans flauwvielen. Aan het eind van de show kwam Louis het publiek in tijdens het nummer 'Silver Tongues'. Fans trokken toen zo hard aan hem dat zijn shirt kapot ging en hij daarna boos het podium verliet. Het enige wat hij nog zei was "goodnight!" en stak zijn middelvinger op naar het publiek.

Fans delen na zijn show beelden op social media met de tekst dat degene die dit hebben veroorzaakt zich moeten schamen. "Louis is een mens net als ons, behandel hem niet als dier!".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie