3FM nieuws

'Hallelujah van Lisa ook als piano-only uitgebracht?'

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Hallelujah van Lisa ook als piano-only uitgebracht?'
De single Hallelujah van Lisa wordt waarschijnlijk ook uitgebracht als piano-only. De platenmaatschappij was zeer tevreden over de versie die Lisa bij 3FM deed met als begeleiding enkel een piano. Dat zei Giel dinsdagochtend in zijn show.Het liedje 'Hallelujah' is een groot succes. Op dit moment staat de plaat 'Hallelujah' tweemaal in de Mega Top 50. De versie van Jeff Buckley op acht en die van X-Factor Lisa op nummer één. Het origineel is van Leonard Cohen.

Kale versie

In eerste instantie bracht de platenmaatschappij van Lisa de single uit met wat meer toeters en bellen. Maar de kale versie die 3FM draait bevalt zo goed dat Lisa en de platenmaatschappij zouden overwegen om ook deze uit te brengen.

Hallelujahs op een rij

Waarom is dit opeens zo'n hit? Omdat het een schitterend liedje is, dat niet kapot te krijgen is, in welke versie je hem ook maakt, mits goed uitgevoerd. Een overzicht van de verschillende Hallelujah's.

Het origineel van Leonard Cohen:


De befaamde versie van Jeff Buckley:De versie van Alexandra Burke, winnares van X-Factor in Engeland:En de aangeklede versie van Lisa:Kiest u zelf maar uw eigen favoriet, beste muziekliefhebber!
Ster advertentie
Ster advertentie