3FM nieuws

Courtney Love beschuldigt Grohl van stelen

  1. Nieuwschevron right
  2. Courtney Love beschuldigt Grohl van stelen

De zangeres gaat weer eens door het lint; ze beschuldigt Dave Grohl van stelen en claimt verantwoordelijk te zijn voor het succes van Smashing Pumpkins.

Courtney Love was met haar band Hole een van de headliners van het Braziliaanse SWU Music festival. Het kan door de hitte komen, maar om een of ander reden ging ze weer eens helemaal los. Dit keer tierde ze over Smashing Pumpkins en Dave Grohl, schrijft Craveonline.com.

Billy Corgan schreef nummers over haar, zegt Love

Een raaskallende en tierende Courtney Love is niets nieuws, maar deze keer ging ze zelfs voor haar doen wel erg ver. Tegenover een veld vol festivalgangers verklaarde ze dat Billy Corgan de meeste tracks op de Smashing Pumpkins-albums Siamese Dreams en Mellon Collie & The Infinite Sadness over haar heeft geschreven. Ook beweert ze dat de tekst van het Smasing Pumpkins-nummer “The killer in me is the killer in you” letterlijk uit een brief van haar komt.

Foto van Kurt Cobain valt verkeerd bij Courtney Love

Een foto van haar overleden man Nirvana-frontman Kurt Cobain, viel ook niet in goede aarde, zoals je kunt zien in de video onder aan het bericht. Via Kurt komt ze uit bij de voormalige Nirvana-drummer en Foo Fighters-frontman Dave Grohl. Courtney tegen de festivalganger die de foto omhoog hield: “You weren’t fucking married to him, I was. You didn’t get kicked out of a band by him, like Dave, he did. Go see the fucking Foo Fighters and do that shit.” Daarna verdwijnt de band van het podium.

‘Foo Fighters Are Gay’

Courtney wil pas terug komen nadat het publiek, op verzoek van de gitarist van Hole, meerdere malen de volgende zin heeft geroepen; ‘Foo Fighters Are Gay’. Bij terugkomst geeft Courtney nog een sneer naar Grohl. “I don’t care what you listen to at home, but if a guy takes off money off my kid’s table, fuck him.” Het is niet de eerste keer dat Courtney beweert dat Grohl bakken met geld binnen krijgt dat eigenlijk aan haar en haar dochter toebehoort.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie