3FM nieuws

Sander Hoogendoorn needs you!

  1. Nieuwschevron right
  2. Sander Hoogendoorn needs you!

Sander Hoogendoorn heeft het erg zwaar deze week. Naast de Vierdaagse lopen moet hij in het weekend ook nog een showtje maken.

Of hij dit weekend nog kan lopen is dus nog maar de vraag. Maar hij is waarschijnlijk wel makkelijker van de sokken te blazen. En dat komt goed uit bij De Blazer.

Blaas Sander van zijn sokken

Sander is namelijk elke week weer op zoek naar nieuw talent. En het maakt hem niet uit wat voor talent je hebt! Je mag een gedichtje voorlezen, een liedje zingen, je panfluit laten horen of een mop vertellen. Zo lang er maar geluid bij komt kijken. Heb jij iets wat je echt met Nederland wil delen? Of wil je gewoon heel graag een keertje je verhaal doen op 3FM? Het kan allemaal. Geef je hieronder op.

Sander op de Vierdaagse

Sander heeft het zwaar. Heel zwaar. Tijdens de eerste Vierdaagse dag liep Sander 50 kilometer. Dag twee redde hij dat niet meer helemaal. Maar dat kwam misschien ook omdat hij niet heel erg hard geoefend had. En sinds wanneer moet je je wandelschoenen inlopen? Luister alles van Sander op de Vierdaagse hier terug. En verblijdt hem dit weekend met een bezoekje door je op te geven!

De Blazer

Luister elke zaterdagochtend van 07.00 tot 10.00 uur en zondagochtend van 06.00 tot 10.00 uur naar de CroisSanderShow.

Ster advertentie
Ster advertentie