3FM nieuws

3FM helpt je met die ellendige goede voornemens

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM helpt je met die ellendige goede voornemens

Toch net niet tevreden over je post-Kerst-en-oliebollen-lichaam? Geen probleem. 2018 is er en daarmee dus ook een frisse start. Maar een klein steuntje in de rug is wel zo prettig...

Nog even niet

Iedereen die zegt dat hij/zij met goede voornemens echt begint op 1 januari, liegt. 1 januari is niet voor niets uitgeroepen tot Nationale Bingewatch Dag (hallooo, Friends!) en natuurlijk kun je die overgebleven oliebollen ook niet zomaar met een boog in de vuilnisbak gooien. Da's zonde. Die eet je gewoon nog even op en daarna ga je uit protest nog even kijken hoelang je in één houding op de bank kan liggen stinken.

Maar nu moet je

2 januari. That's when the shit gets down. Er staan rijen voor de sportschool, de bananen zijn uitverkocht en iedereen lijkt ineens de bus te negeren en naar het station te wandelen. En jij moet er nu dus ook aan geloven. Natuurlijk kun je gewoon 3FM aanslingeren, maar dan loop je misschien net het risico dat je mid-run in een mooie ballad belandt. Daar ga je niet harder van, maar van onze Energy Playlist wel!

Wil je weten op welke tracks de 3FM-dj's het lekkerst sporten? Dat check je hier!

Ster advertentie
Ster advertentie