3FM nieuws
AVROTROSKRO-NCRV

Rob & Wijnand praten met zangeres King Josephine over nieuwe single 'Shitty Wine'

foto: Rob & Wijnand en de Ochtendshow
  1. Nieuwschevron right
  2. Rob & Wijnand praten met zangeres King Josephine over nieuwe single 'Shitty Wine'

Vanochtend was singer-songwriter King Josephine te gast bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow. Sinds haar single 'Shitty Wine' voor het eerst gedraaid werd bij Rob & Wijnand en De Ochtendshow, heeft haar carrière een serieuze boost gekregen. In gesprek met de 3FM-dj's vertelt ze over het toenemende succes en de kansen die hieruit zijn ontstaan.

Een bizarre maand voor King Josephine

Sinds de eerste on-air play van 'Shitty Wine' bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow lijkt alles in een stroomversnelling te zitten. De zangeres gaf in de show aan dat ze een bizarre en overweldigende maand achter de rug heeft. "Er is een boeker op mij afgekomen, daar heb ik ook al mee afgesproken. Dat was een heel leuk gesprek. En ook een platenlabel heeft ons gemaild. Daar zijn we ook mee in gesprek."

Pech door kapotte stem

Helaas valt er op dit moment niet veel te boeken voor King Josephine. Op dit moment heeft de zangeres namelijk problemen met haar stem. "Ik kan al een half jaar niet zingen". Een optreden in de 3FM Live Box zat er daarom ook niet in afgelopen ochtend.

Het toenemende succes van 'Shitty Wine'

Op vrijdag 1 september besloot luisteraar Amber te bellen naar Rob & Wijnand en de Ochtendshow. Haar reden hiervoor? Om de muziek van haar partner te promoten! Haar vriendin, die onder de artiestennaam King Josephine muziek maakt, had namelijk haar tweede single uitgebracht: 'Shitty Wine'.

Na het draaien van het nummer stroomde de 3FM-app vol met enthousiaste reacties over het nummer. Ook Rob en Wijnand waren omvergeblazen van haar talent en bleven de single daarna nog weken lang draaien. Uiteindelijk nam de populariteit van het nummer zo toe onder de 3FM-luisteraars dat 'Shitty Wine' momenteel op nummer vier staat in De Verlanglijst.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bekijk hier het hele verhaal én interview

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie