3FM nieuws

Jubileum voor Uruzgan.FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Jubileum voor Uruzgan.FM
Het was afgelopen woensdag alweer een jaar geleden dat Generaal Dick Berlijn het startschot gaf voor Uruzgan.FM. Een verjaardag om te vieren!!!
Tijdens een extra lange, feestelijke uitzending kwamen veel ‘oude’ bekenden naar de jubileumstudio. Onder wie Commandant der Strijdkrachten generaal Dick Berlijn, die de verjaardagstaart zou aansnijden. De foto's staan nu online!

Terugblikken en vooruitkijken
Tijdens een drie uur durende special (16.00-19.00 uur Nederlandse tijd) keek Annemieke (TROS) terug op het eerste radiojaar én op een jaar Nederlandse aanwezigheid in Zuid-Afghanistan.

Ook de toekomst van zowel de missie als de luisteraars kwam aan bod. Verder was er tijdens de uitzending geregeld contact met de militairen die nu in Zuid-Afghanistan op missie zijn.

Cadeau
Uruzgan.FM gaf op z’n verjaardag zelf een digitaal cadeau weg. Aan de website www.uruzgan.fm werd een YouTube-pagina toegevoegd, waarop de militairen en hun thuisfront zelf video’s voor elkaar kunnen uploaden.

Een toepassing, waardoor Nederland en Afghanistan weer een beetje dichter bij elkaar komen! Ook het NOS-journaal besteedde aandacht aan het item.


>> Beijk de foto's van het jubileumfeest
>> Bekijk de foto's van de eerste uitzending
>> Naar de site van Uruzgan.fm
Ster advertentie
Ster advertentie