3FM nieuws

Silkstone door brandende muur

  1. Nieuwschevron right
  2. Silkstone door brandende muur
3FM-er Sander Lantinga gaf de band Silkstone de opdracht om liggend op een auto door een brandende muur te rijden.Keeps Me Together
Waarom rijd je als niet-professioneel stuntteam in hemelsnaam door een brandende muur, kan je je afvragen. De Haarlemse muzikanten hebben er echter baat bij deze opdracht van Sander Lantiga uit te voeren.

Verschillende BN'ers mogen Silkstone voor de videoclip voor single 'Keeps Me Together namelijk een opdracht geven.

Silkstone maakt de videoclip in samenwerking met BNN 101.tv. Op deze website was donderdagavond 2 oktober te zien hoe de BN'ers het Silkstone moeilijk maakten.

Relletje
De opname was onlangs in opspraak toen Popstars-jurylid Henk Jan Smits verbolgen sprak over hoe de band een vuilniswagen in zijn tuin had geleegd.

Taart smijten
Naast de veelbesproken vuilstort-actie bij Smits heeft Silkstone tevens een massale foodfight gehouden in opdracht van The Opposites.

Ook speelden ze gezellig een potje Twister en gaan ze, voor dj Giel Beelen, parachutespringen. TMF-vj Sascha Visser en Ruben van The Partsquad mochten ook een leuk idee aandragen.

Tenslotte wordt er mogelijk nog één laatste stunt gedaan in opdracht van een wereldberoemde band.

Clubtour
Er zullen 3 afleveringen van 'Gumshot - The Making of' te zien zijn op 101.tv met de clip als eindresultaat. Hopende dat ze zonder kleerscheuren alle stunts overleven, zal Silkstone in oktober aan een clubtour beginnen.
Ster advertentie
Ster advertentie