3FM nieuws

Radiocolumn Lieve Peter: spuiten met hormonen

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Radiocolumn Lieve Peter: spuiten met hormonen

Iedere donderdag komt Nellie Benner in de middagshow van Barend & Benner met een radiocolumn, die in het teken staat van een specifiek thema. Een goede mix van persoonlijke gebeurtenissen samen met de harde werkelijkheid.

Lieve Peter - 8 juni 2023,

In mijn kringen wordt er op dit moment flink gespoten met hormonen. Vrieskisten vol met ingevroren eitjes voor eventueel nageslacht. Ook mijn vader heeft al een aantal keer, tussen neus en lippen door, die vrieskist geopperd.

Waar Al Pacino, Robert de Niro en Giel Beelen kunnen blijven spuiten tot ze in een houten kist liggen, moet je als vrouw rekening houden met goed werkende eierstokken, niet klevende baarmoeder, jeugdige eitjes, endometriose, PCOS, HPV, of misschien wel een vervroegde overgang.

Maar nog belangrijker in dit verhaal, het op tijd vinden van die perfecte partner of de juiste donor. Krokodillentranen! Nou, was je maar een krokodil. Geen vent, boeie. Ik produceer gewoon een nakomeling zonder mannetje. Maar helaas is de mens niet met uitsterven bedreigd. Een maagdelijke geboorte is nog ver te zoeken.

Ik opperde ooit een programma over hormonen bij BNNVARA, maar dit was na een jaar ploeteren en aanpassen niet gezellig genoeg. Als je denkt dat het gekeuvel in Groningen lang duurt, moet je eens voor de grap bij de NPO een programma proberen te pitchen.

Nee, free the… niet opgezwollen, ontstoken tepels zonder kloven graag. En meer ethische porno, met consent. Met Van Nieuwkerk in de hoofdrol voor BNNVARA. Want iedereen verdient een tweede kans. Hormonen zijn ongezellig. Die houden we bij de omroep liever achter slot en grendel.

De Italiaanse politica Gilda Sportiello heeft haar baby gister borstvoeding gegeven in het parlement. En kreeg een staande ovatie! Marco van Basten zou trots zijn. We willen ballen zien rollen, maar geen gezeik.

Ster advertentie
Ster advertentie