3FM nieuws

Lazy Jay maakt track voor Will.i.am en Britney Spears

  1. Nieuwschevron right
  2. Lazy Jay maakt track voor Will.i.am en Britney Spears

Will.i.am vond de beats van Lazy Jay zo vet dat hij het producersduo belde en vroeg of ze met hem én Britney Spears een hit wilde maken.

Toon en Jef Martens, beter bekend als het Belgische producersduo Lazy Jay, werden gebeld door Will.i.am met de vraag of hij een van hun beats mocht gebruiken voor een nummer met Britney Spears. Amai! Natuurlijk! Lazy Jay stapte gelijk in het vliegtuig naar LA om de track op te nemen. Nieuwsgierig? Check de videoclip van 'Scream & Shout' onderaan het bericht.

Will.i.am wilde een beat van Lazy Jay

Jef Martens werd op een avond gebeld door Will.i.am. "Ik werk vaak tot laat door in de studio en toen om drie uur ’s nachts mijn telefoon afging met een Amerikaans nummer, nam ik op en hoorde 'Hello, it’s Will.I.Am from the Black Eyed Peas. How are you?' Dat was wel even raar natuurlijk. Hij gaf aan dat hij onze muziek had gehoord en dat ie een van de beats wilde gebruiken voor zijn track met Britney Spears. Ik was wel even sprakeloos en voor we het wisten zaten we in het vliegtuig naar Los Angeles om de single in de studio met de twee supersterren op te nemen," aldus producer Jef.

Coen en Sander bellen met Lazy Jay

Coen en Sander belden woensdag 28 november met Jef Martens over de nieuwe track met Will.i.am en Britney Spears. Luister het fragment hieronder terug.

Will.i.am en Britney Spears - 'Scream & Shout'

Ster advertentie
Ster advertentie