3FM nieuws

Snelle nodigt zijn oud Voice Kids-talent Marc Floor uit voor zijn soloconcert

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Snelle nodigt zijn oud Voice Kids-talent Marc Floor uit voor zijn soloconcert

Meedoen aan een talentenjacht en daarna er een carrière aan overhouden: dat is waar veel jonge talenten van dromen. Zo ook de zestienjarige Marc Floor, maar mede dankzij Snelle is deze droom werkelijkheid aan het worden. Ze schuiven aan bij de 3FM middagshow van Barend & Benner om te vertellen hoe dit in zijn gang is gegaan en hebben ook nog een scoop meegebracht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Marc Floor en Snelle kennen elkaar via The Voice Kids. Marc Floor deed auditie en heeft Snelle gekozen als zijn coach nadat alle 4 de stoelen voor hem waren gedraaid. Na de opnames heeft Snelle hem een bericht gestuurd of hij een keer langs wilde komen in de studio. "Er zijn heel veel mensen in Nederland die goed kunnen zingen, maar Marc kan ook gewoon goed liedjes schrijven. Marc wil heel graag hard werken, dat vond ik echt heel cool."

Concert in De Adelaarshorst

Dat Marc Floor een goede indruk heeft achtergelaten, is wel te merken. Terwijl de microfoons nog even uitstonden, is er in de 3FM studio namelijk een afspraak gemaakt tussen hem en Snelle. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni geeft Snelle namelijk zijn grootste soloconcert tot nu toe in De Adelaarshorst in zijn thuisstad Deventer. De zaterdag is compleet uitverkocht, maar voor het concert met de sfeer van een huisfeestje zijn voor de vrijdag nog kaarten.

Bekijk het gesprek met Snelle en Marc Floor hier:

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie