3FM nieuws

Doe mee aan The Black Keys op de Black Keys en win!

  1. Nieuwschevron right
  2. Doe mee aan The Black Keys op de Black Keys en win!

Wil jij naar het concert van The Black Keys, aanstaande zondag (4 mei) in Berlijn? Luister naar RabRadio, speel mee en win die kaarten!

The Black Keys treden aanstaande zondag op in Postbahnhof in Oost-Berlijn en jij kunt daar gewoon bij zijn. Klinkt dat als (zwarte toets)-muziek in de oren? Lees dan snel verder!

Win kaarten The Black Keys in Berlijn

Paul geeft donderdag 1 mei kaarten weg voor een clubconcert van The Black Keys in Berlijn. Je kunt je maandag tot en met woensdag kwalificeren door middel van het spel The Black Keys op de Black Keys. In RabRadio speelt Paul een nummer van The Black Keys op de zwarte toetsen van een piano. Het is dan aan jou de taak om de juiste titel bij het nummer te vinden. Als je daarin slaagt, ga je door naar de finale op donderdag 1 mei: het grote The Black Keys-vragenspel! Je kunt de juiste titel sms'en naar 3333 of natuurlijk appen met de gratis 3FM-app.

Uiteindelijk sleept één van de gekwalificeerden twee tickets voor The Black Keys in de wacht. We betalen je ticket, je verblijf en je krijgt toegang tot deze exclusieve clubshow

De eerste kwalificatie is al binnen, dus wees er als de kippen bij:

Ster advertentie
Ster advertentie