3FM nieuws

Color Ones geeft de ochtend kleur bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Color Ones geeft de ochtend kleur bij Giel

De aanstekelijke eerste single 'See This World' werd spontaan op de radio gedraaid. De band Color Ones speelde vrijdag bij Giel.

De eerste single 'See This World' van de Utrechtse band Color band werd spontaan op de radio gedraaid. Niet verrassend bij het horen van het aanstekelijke geluid van de single. Color Ones is een hechte vriendenclub die rondtourt in een blauw busje. De band laat zich inspireren door Vampire Weekend, Phoenix, Coldplay en 2Pac.

Color Ones 27 januari live bij Giel

Het debuutalbum verschijnt op 25 januari 2012. Naar aanleiding daarvan stond Color Ones vrijdagochtend op De Speelplaats bij Giel.

Color Ones is een nieuwe band, toch stonden er allemaal bekende gezichten voor Giel zijn neus. De vier heren van het gezelschap vormden tot begin 2009 namelijk samen met zangers Annie de 3FM Serious Talent band Leaf. Maar verwacht geen Leaf 2.0, met Color Ones beginnen de heren met een schone muzikale lei.

Op De Speelplaats lieten ze live hun nieuwe sound horen, met hun eigen single 'Seen This World' en met een cover van 'Close To You', dat origineel van Calvin Harris is.

Ster advertentie
Ster advertentie