3FM nieuws

A Night at Hotel Cafe in Amsterdam

  1. Nieuwschevron right
  2. A Night at Hotel Cafe in Amsterdam

Een Amerikaanse avond met Hollandse singer-songwriters. 3FM Serious Talent Dotan is het mastermind hierachter.

3FM Serious Talent Dotan reisde in de zomer van 2010 voor het eerst af naar Los Angeles voor de opnames van zijn debuutalbum. Op de eerste avond in deze stad kwam de singer songwriter in aanraking met de inmiddels wereldberoemde ontmoetingsplek voor singer-songwriters Hotel Cafe.

Hotel Cafe

Een club waar zowel jong als gevestigd talent iedere avond het podium betreedt en intieme concerten geeft voor de echte muziekliefhebber. Veel talent werd in het verleden al ontdekt op een avond van Hotel Cafe als Sara Bareilles, Rachael Yamagata, Cary Brothers en zelfs Laura Jansen.

Samen muziek maken

'Het concept van samen muziek maken, elkaar supporten en vooral een avond ontwikkelen waar mensen gaan zitten en een paar uur naar mooie liedjes kunnen luisteren leek mij geweldig' vertelt Dotan die het initiatief opzette en jonge singer songwriters benaderde voor de eerste editie van 'A night at Hotel Cafe in Amsterdam'.

A Night at Hotel Cafe in Amsterdam

Rachel Louise, Yori Swart en Ed Struijlaart zijn de artiesten die naast Dotan zullen optreden op 27 november in Amsterdam. Stuk voor stuk opkomende en getalenteerde singer songwriters met een eigen geluid. De eerste editie zal plaatsvinden in het kleine theater “Het Perron” gelegen in hartje Amsterdam.

intieme setting

Er zijn maar 50 zitplaatsen beschikbaar om de intieme setting zo goed mogelijk te creëren dus reserveer snel!

Kaartjes reserveren kan via reserveren@hetperron.nl of 020-3307035

Ster advertentie
Ster advertentie