3FM nieuws

Drone hakt vingertopjes Enrique Iglesias eraf

  1. Nieuwschevron right
  2. Drone hakt vingertopjes Enrique Iglesias eraf

Het allerslechtste wat je kunt doen als er een drone voor je hoofd zweeft, is daar je handen in de buurt houden. Zanger Enrique Iglesias leek het tóch een goed idee.

Una muestra más de profesionalismo! "The show must go on!" says @enriqueiglesias He drew a heart for his fans! ?? We'll keep You inform.

Een foto die is geplaatst door Joe Bonilla (@joebonillaoficial) op 31 Mei 2015 om 8:59 PDT

Je huurt Enrique Iglesias ook niet in om een medicijn tegen levensbedreigende ziektes te ontwikkelen, maar dit is toch wel écht een beetje dommig hoor. Bij een optreden in Tijuana, Mexico kreeg hij het briljante idee om een vliegende drone met zijn blote handjes vast te pakken en dat kostte hem zijn vingertopjes.

Bloed overal

Nouja, da's misschien een klein beetje overdreven, maar het kan niet lekker gevoeld hebben. Enrique wilde de drone vastpakken om het publiek te laten zien hoe híj het optreden zag en dat leverde hem een bloederige rechterhand op een een met bloed besmeurd shirt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Blijvende schade?

Enrique maakte zijn liedje af, ging eventjes van het podium af, kwam terug met een verbandje en een schoon shirt en speelde verder. Na het optreden ging hij pijlsnel naar het vliegveld. Daar stond een ambulance voor hem klaar. Zijn woordvoerder kan nog niet zeggen wat de (blijvende) schade is, maar Enrique kennende, brengt hij binnenkort vrolijk zijn volgende single uit.

Ster advertentie
Ster advertentie