3FM nieuws

PAUW had een wijngaard. Nu zijn ze muzikanten.

  1. Nieuwschevron right
  2. PAUW had een wijngaard. Nu zijn ze muzikanten.

Een mooie clubtour, een rits aan in-store optredens en als kers op de taart: De Speelplaats!

Van Hengelo tot Groningen en Brussel: PAUW is overal te vinden! Na de release van hun album Macrocosm Microcosm zijn Rens, Brian, Eszl en Kees begonnen aan een clubtour door Nederland en België. En om jou ook 's ochtends te laten genieten van deze psychedelische rock, kwam PAUW vanochtend (11 november) gezellig langs op De Speelplaats.

Nice and easy

PAUW valt goed in de smaak in Nederland: in augustus 2015 wordt de band uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Hun debuutalbum komt in oktober binnen op nummer zeven in de Album Top 100 en ook de in-store optredens worden erg goed bezocht. Niet zo gek, want de muziek van de mannen ligt heerlijk in het gehoor. Op De Speelplaats begon de band met 'Visions'.

PAUW - 'Visions'

PAUW doet gave mashup van Pink Floyd en Axwell & Ingrosso

PAUW vulde het gastenboek in

En dat invullen deden ze heel secuur. Alle begin is moeilijk, zo bewijst PAUW.

"Een vrouw wilde plots haar microfoonstandaards terug, tijdens de show! Dus terwijl er iemand op zoek ging naar standaards hielden 3 mensen uit het publiek de microfoons voor onze neus."

"We kunnen allemaal niet echt iets anders, dus hebben we hier maar voor gekozen. Was de makkelijkste weg. Eigenlijk was het onze tweede keus. We zijn ooit een wijngaard begonnen, maar dat was geen succes omdat de wijn naar Rens zijn voeten ging smaken. Kaas en wijn is lekker bij elkaar, maar niet in hetzelfde glas."

"Als we één zaal mochten kiezen om te spelen, is het De Rul in Hengelo. Leukste plek ooit."

Ster advertentie
Ster advertentie