3FM nieuws

Timur en Rámon bij MAX Geheugentrainer

  1. Nieuwschevron right
  2. Timur en Rámon bij MAX Geheugentrainer

Ze zijn gek op spelletjes bij Open Radio met Timur en Rámon. Het was dan ook een kwestie van tijd dat de mannen opdoken bij... MAX Geheugentrainer!?

Ze zijn misschien niet zo goed in de spelletjes, maar vinden het wel heel leuk om ze te spelen op de redactie van Open Radio. Voor heel Nederland mochten ze hun vaardigheden laten zien bij het televisiespel der televisiespellen... MAX Geheugentrainer.

Timur

"Dit is Timur Perlin. 38 jaar, radiopresentator, onvrijwillig single en kookt graag in een rode gietijzeren pan." Meteen een open sollicitatie naar alle singles van Nederland en Timur is gek op spelletjes, hoewel zijn geheugen matig is, naar eigen zeggen. Kan hij de schuddenbuikjes, het rozijnenbrood, bagels en de rest van zijn boodschappenlijstje onthouden? Kijk de bovenstaande video gewoon maar.

Rámon

"Dit is Ràmon Verkoeijen (ja, met het streepje de verkeerde kant op) hij is 29 jaar, houdt van zijn vriendin, is fan van Wim Sonneveld en zijn lievelingseten is kalfszwezerik." Met Wim Sonneveld had hij natuurlijk meteen een klik met de presentatrice en de gemiddelde MAX-kijker. Of hij zijn knakworstjes, bosbessensap en pindarotsjes onthoud tot het einde, moet je zelf maar bekijken.

Ster advertentie
Ster advertentie