3FM nieuws

Daily Bread op Noorderslag en live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Daily Bread op Noorderslag en live bij Giel

Oud 3FM Serious Talent Daily Bread zorgde donderdagochtend 25 oktober voor versgebakken muziek live bij Giel.

Daily Bread heeft een nieuw album op de plank: Iterium. De Friese band stond donderdagochtend 25 oktober met een nieuwe sound op De Speelplaats van Giel.

Daily Bread in een nieuw jasje

Daily Bread heeft zichzelf opnieuw uitgevonden met het nieuwe album Iterium. Na het debuutalbum Well You're Not Invited wisten zangeres Kimberly van der Velden, drummer Stefan Stoer en basgitarist Chris Mulder dat de muziek anders moest. De band verwelkomden een nieuw bandlid, toetsenist Atser Damsma, en ging aan de slag. Ze brachten in maart 2012 de EP The Present uit, met daarop de single 'Loverst', en werden uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

3voor12 sprak met Daily Bread

Er ontstond een nieuwe chemie in de band waar nieuwe muziek uitvloeide. 3voor12 sprak Kimberly van der Velden en Atser Damsma de middag voor zij een groot deel van Nederland kennis liet maken met hun nieuwe muziek. Lees hier het interview.

Daily Bread op Noorderslag en live bij Giel

De band speelde donderdag in de vroege ochtend live bij Giel. Daar mochten ze ook heel goed nieuws bekend maken. Ze staan begin 2013 op het showcasefestival Noorderslag in Groningen. Beelden van Daily Bread, live bij Giel, volgen zo snel mogelijk! Check tot die tijd hun single hieronder.

Daily Bread - 'The River'

Ster advertentie
Ster advertentie