3FM nieuws

Anouk pikt het niet meer

  1. Nieuwschevron right
  2. Anouk pikt het niet meer
Anouk is boos op haar platenmaatschappij.
Haar single ‘Lost’ staat op het moment op nummer twee in de Noorse lijsten, dankzij de talentenjacht show Norway's Got Talent. Ze is boos omdat haar platenmaatschappij EMI helemaal geen moeite doet om haar door te laten breken in Noorwegen.

Frustratie
De frustratie tegenover EMI lopen hoog op. Tegen Ruud de Wild vertelde ze donderdag: “Ze doen er geen hol aan. Ik had eigenlijk verwacht dat ik in no time daar had gezeten. Het is toch bizar dat je niet onmiddellijk een vlucht boekt naar Noorwegen en interviews en showcases regelt”

Contract
Het liefst wil ze zo snel mogelijk weg bij de platenmaatschappij, maar ze staat nog onder contract voor twee platen. Rebels als Anouk is geeft ze aan dat ze net zolang vervelend zal blijven doen, totdat ze haar eerder laten gaan.

Ze vindt dat de platenmaatschappij het wel goed doet in Belgie en Nederland, maar dat is ook niet zo moeilijk want daar loopt het toch wel, aldus Anouk.

Rock Werchter
Anouk is binnenkort in Belgie te zien. Ze staat 6 juli op het grote podium van het Rock Werchter podium. Ze vult de plek op van Nightwish, die op haar beurt doorschuift naar een later tijdstip. De zangeres wordt dus als extra artiest toegevoegd aan de line-up van het festival.

Ster advertentie
Ster advertentie