3FM nieuws

De Timur Timur Show

  1. Nieuwschevron right
  2. De Timur Timur Show
Coen en Sander zijn zijn op vakantie. Dus even geen Coen en Sander Show, maar de Timur Show! Hij heeft het o.a. over Twitter.
De heren van de Coen en Sander Show zijn op een welverdiende vakantie om even bij te komen voordat de EK-gekte losbarst. Maandag 2 juni zijn ze weer terug op hun 3FM plekje, maar in de tussentijd ben je tussen 16.00 en 19.00 uur in goede handen bij Timur met zijn Timur Timur Show.

De Timur Timur Show!
Timur en Ramon de stagiair hebben vanalles in petto voor de komende tijd. Maandag 13 mei gaan ze van start met Mama Appelsapliedjes, Pak je Covers, My Tunes en Flirt je stijf om kwart voor vijf.

Flirt je stijf...
Durf je nou nog steeds niet? Oke, wij doen het wel voor je. Vertel ons op wie jij een oogje hebt en met wie je wel eens zou willen gaan eten. Wij gaan vragen of zij/hij zin heeft in een dineetje, op kosten van ons natuurlijk. Flirt je Stijf om kwart voor Vijf!

Twitter
Timur heeft het al over Twitter gehad in de show en hij vindt het leuk. Heb jij het al ontdekt? 3FM wel en geeft je het laatste nieuws via Twitter.

>> Check de 3FM Twitter
>> Lees meer over het programma op timur.bnn.nl
Ster advertentie
Ster advertentie