3FM nieuws

"Arts gaf Jackson geen pijnstiller"

  1. Nieuwschevron right
  2. "Arts gaf Jackson geen pijnstiller"
De lijfarts van Michael Jackson ontkent dat hij hem voor zijn dood een krachtige pijnstiller heeft gegeven. Via zijn advocaat noemt arts Murray alle geruchten daarover "absoluut onjuist".Tijdens een verhoor met de politie heeft de lijfarts van Michael Jackson ontkend dat hij Jackson voor zijn dood een krachtige pijnstiller heeft gegeven. Via zijn advocaat noemt arts Murray alle geruchten daarover "absoluut onjuist". Zaterdag is Murray drie uur verhoord. Dat lijkt geen aanwijzingen te hebben opgeleverd dat hij de dood van Jackson veroorzaakt kan hebben.

De advocaat zegt dat Murray Jackson bewusteloos in zijn slaapkamer vond. De popster ademde niet meer en had alleen nog een zwakke pols. Murray heeft nog geprobeerd hem te reanimeren. De arts zegt dat hij geen idee heeft wat de hartstilstand heeft veroorzaakt.

Zus Janet heeft de fans bedankt voor alle support. Zij is ook degene die het hoofd cool heeft gehouden door meteen allerlei waardevolle spullen uit het huis van Michael Jackson te halen om te behoeden voor schuldeiser.
Ster advertentie
Ster advertentie