3FM nieuws

Nieuwe Serious Talents

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe Serious Talents

Jaaa! Nederland is officieel drie 3FM Serious Talents rijker.

Dat Nederland nog steeds vol talent zit bewijzen de nieuwe Serious Talents. Met deze pareltjes in de playlist komen we de herfst wel door.

Town of Saints - 'Carousel'

De band komt uit Groningen, maar de Finse violist Heta Salkolahti geeft een Scandinavisch tintje aan Town of Saints. Het debuutalbum Something To Fly With verscheen op vrijdag 4 oktober 2013. Met de track 'Carousel', die ook op deze plaat staat, is Town of Saints uitgekozen tot 3FM Serious Talent.

>> Beluister 'Carousel' van Town of Saints

Jebroer - 'Omlaag'

Er is een rapper aan Serious Talent toevoegd: Jebroer is het alterego van Tim Kimman. Zijn eigen EP Broederschap kwam uit in oktober 2013. Met deze uitgave haakt Jebroer aan op de Nederlandse hiphopscene. Een van de nummers van deze EP is 'Omlaag' en daarmee behaald Jebroer de titel 3FM Serious Talent.

>> Beluister 'Omlaag' van Jebroer

Taymir - 'Aaaaah'

De Haagse jongemannen van Taymir maken indiepop met jaren '60 invloeden. Hun debuutalbum wordt in het najaar van 2013 verwacht. Eerder dit jaar nam de band al een aantal tracks op, waaronder 'Aaaaah'.

>> Beluister 'Aaaaah' van Taymir

Bente - 'Summertime'

Bente Marijn Fokkens schrijft eigen liedjes en begeleidt zichzelf op gitaar. Ze is twaalf jaar oud en werkt nu al aan een carrière in de muziekwereld. Met succes. Met haar nummer 'Summertime' is Bente toegevoegd aan de rij Serious Talents.

>> Beluister 'Summetime' van Bente

Ster advertentie
Ster advertentie