3FM nieuws

Pete Philly voelt zich beter dan ooit

  1. Nieuwschevron right
  2. Pete Philly voelt zich beter dan ooit

Na een tijdje uit de running geweest te zijn, is Pete Philly terug: energieker en gezonder dan ooit! Met zijn nieuwe single 'Until' kwam hij op donderdag 20 oktober langs bij 3FM.

Pete Philly kreeg de ziekte van Lyme

Pete Philly heeft er een aantal jaar uit gelegen door de ziekte van Lyme. Hij heeft gewoon getourd, maar wel met ontzettend veel pijn in zijn gewrichten. Hij had verlamd kunnen raken, maar het bleef gelukkig bij de pijn. Daardoor was hij op het podium wel energiek, maar overal daarnaast een zombie.

"Mijn nieuwe mantra is: niemand ontsnapt aan billenkoek."

Fucking veel energie door een nieuwe lifestyle

Niet dat hij de ziekte heeft verdiend, maar iedereen overkomt wel iets kuts. Pete is nu op een plek van rust en dankbaarheid en heeft, zoals hij zelf zegt, fucking veel energie! Dat kan overigens ook komen omdat hij leeft als een monnik. Hij eet geen gluten, geen suikers, geen vlees en hij drinkt geen koffie. Die lifestyle leidt blijkbaar tot flink wat inspiratie, want hij heeft nu vet veel goede, nieuwe muziek die hij allemaal wil delen.

Geldproblemen

Als Giel benoemt dat Pete Philly blut is, geeft Pete aan dat dit aan zijn ziekte heeft gelegen. Verder deed 'ie niet veel geks en leefde hij verantwoordelijk.

"Ik sta op nul. Alles wat ik in de afgelopen achttien jaar heb opgebouwd is weg. Ik heb het nooit voor het geld gedaan, maar dit is wel wat ik doe."

Pete Philly en Melle Jutte live bij Giel

Samen met talent Melle Jutte maakt Pete nu muziek. Pete was de docent van Melle op de Rockacademie in Tilburg en nu maken ze muziek als matties. Luister hier de single 'Until', live bij Giel:

Ster advertentie
Ster advertentie