3FM nieuws

THE RED17 live bij Joey en Wijnand

  1. Nieuwschevron right
  2. THE RED17 live bij Joey en Wijnand

In de nacht van maandag 25 juni op dinsdag 27 juni kun je luisteren naar de laatste Joey en Wijnand. En THE RED17 spelen live in de show.

THE RED17 speelt vannacht live bij Joey & Wijnand bij het afscheid van Joey. Joey is namelijk klaar met zijn DJ-opleiding binnen 3FM en gaat zich richten op andere zaken binnen de radiowereld. Maar het is nog geen echt afscheid, want Joey zal ook nog een paar keer XNoizz vervangen.

Van Wijnand hoeven we helemaal geen afscheid te nemen want hij blijft gewoon betrokken bij 3FM. Op welke tijden je in het vervolg naar Wijnand kunt gaan luisteren hoor je binnenkort!

THE RED17 live bij Joey en Wijnand

Een afscheid met een lach en een traan dus. Maar gelukkig komen de mannen van THE RED17 de boel een beetje opfleuren. De ex-Serious Talent band THE RED17 was vorige week Song of the week van Michiel Veenstra met 'I Am Alive'.

THE RED17 op European Championship Lacrosse 2012

De single 'I Am Alive' schreef de band exclusief voor het European Championship Lacrosse 2012 dat op dit moment gehouden wordt in Amsterdam. Woensdag 20 juni speelden de mannen van THE RED17 daar dan ook op de opening! En alsof dat nog niet genoeg Lacrosse is spelen ze dinsdagavond 26 juni ook nog eens op de première van de Lacrosse film Broken Arrows in Tuschinski in Amsterdam.

THE RED17 - 'I Am Alive'

Luister in de nacht van maandag 25 juni op dinsdag 26 juni tussen 01:00 en 04:00 uur naar de laatste Joey en Wijnand met live-optreden van THE RED17

Ster advertentie
Ster advertentie