3FM nieuws

Kane zorgt voor paniek

  1. Nieuwschevron right
  2. Kane zorgt voor paniek
Het zweet stond even op het voorhoofd van Giel, want Kane nodigt zomaar al hun fans uit. Gelukkig was er meer vanochtend.
Hoewel Giel gisteren nog een joint van een meter deelde met niemand minder dan Snoop 'ik houd wel van een blowtje' Dogg, was hij vanochtend klaarwakker en vlijmscherp. Een mooie ochtendshow waar de vaste sidekicks voor deze week - de mannen van Kane - natuurlijk ook bij hielpen.

Afgeleide Dinand en Dennis

Giel had eerder dan Dinand en Dennis het nieuwe Kane-album in huis en overhandigde ze het eerste exemplaar. Gevolg: een paar minuutjes aparte radio, want Dinand en Dennis zaten met hun neuzen in het boekje van No Surrender. Ze waren helemaal onder de indruk (terecht!) en er kon even geen woord met ze gewisseld worden.

Paniek

Kane zorgde ook nog even voor blinde paniek bij 3FM en Giel in het bijzonder. De heren speelden met het idee om een exclusief hyves-optreden te geven, maar zagen meer in een akoestische live-gig op de 3FM-gang voor de échte fans. Maar dat kan natuurlijk helemaal niet! De gang is een gangetje, en kan die berg fans helemaal niet aan.

Paniek en chaos volgde, gelukkig maakte de livemuziek van Lisa en Kane een hoop goed.

>> Naar de site van GIEL

GIEL! Elke werkdag van 6.00 tot 10.00 uur!
Ster advertentie
Ster advertentie