3FM nieuws

Giel en Dinand kiezen winnende remix 'Legendary Lane'

  1. Nieuwschevron right
  2. Giel en Dinand kiezen winnende remix 'Legendary Lane'

De inzendingen voor de 'Legendary Lane' mix waren overweldigend, maar Giel en Dinand zijn eens goed in conclaaf gegaan en hebben een winnaar gekozen!

Dinand Woesthoff maakte de track 'Legendary Lane' voor de huldiging in het Holland Heineken House van de Olympische Spelen 2014. Giel daagde luisteraars uit om het nummer in de mix te gooien: de uitgewezen kans om jouw nummer in het Holland Heineken Huis te horen!

And the winner is...

Samen met Dinand heeft Giel een winnaar gekozen. Die mix wordt, jawel, officieel uitgebracht. En de winnaar is... *tromgeroffel* Jacob Groenestein! Chapeau! Check de winnende mix hier. Benieuwd naar de andere inzendingen? Ook die staan hier op een rijtje voor je.

Mysterie 'Legendary Lane' opgelost door 3FM DJ's

'Legendary Lane' lekte door een fout al veel te vroeg uit op Spotify. Het nummer stond 20 januari al op de streamingdienst, maar in eerste instantie was het een groot mysterie wie de track gemaakt had.

Het klonk als Kane, maar de band When We Are Wild stond erbij vermeld. Na wat speurwerk van een aantal 3FM DJ's bleek het niet de nieuwe van Kane te zijn, maar om een eigen project van Kane-frontman Dinand te gaan.

Ster advertentie
Ster advertentie