3FM nieuws

Ilse (24) is de winnaar van het Gouden Festivalbandje en mag twee jaar gratis naar festivals

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Ilse (24) is de winnaar van het Gouden Festivalbandje en mag twee jaar gratis naar festivals

Het is een droom die uitkomt: twee jaar lang gratis naar festivals. Na een spannende strijd heeft 3FM-luisteraar Ilse het Gouden Festivalbandje gewonnen.

Finale: Zoek de rode knop

Eerder speelden de deelnemers al 'Petje op, petje af' bij de ochtendshow. De drie resterende finalisten zijn donderdag door heel Nederland gecrosst, aan de hand van aanwijzingen die on air te horen waren. Dit bracht ze naar het festivalterrein van Best Kept Secret. Ilse was de eerste om de plek te bereiken en op de rode knop te drukken.

"Ik sta te trillen, ik geloof het gewoon niet"

Al rennend kwam Ilse aan op het strand in Hilvarenbeek. "Ik stond bijna bij Lowlands, de hint was toeristische attractie. Toen hoorden we op de radio dat we daar niet moesten zijn, omdat een andere kandidaat daar al was aangekomen. We komen uit de buurt, dus zijn we heel snel deze kant opgegaan." En dat was de juiste locatie! Ilse: "Ik ben superblij!"

Bekijk de ontknoping hier

"Ik kijk het meeste uit naar Lowlands..."

"...want daar ben ik nog nooit geweest. Daar wil ik heel graag nog een keer heen. Ik mag twee keer zelfs." Lucky bastard. Vol adrenaline staat Ilse te vertellen: "Dit heeft mij echt tien jaar van m'n leven gekost. Maar het is het waard."

Ster advertentie
Ster advertentie